Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
Previous Next
  • Inicio
  • Acerca de
    • Revista de Investigaciones ULCB
    • Revista HEDYPATHEIA
  • Iniciar sesión
  • Registrarse
  • Buscar
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Editorial Team
    • Submissions
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. No. 1 (2020): Hedypatheia: Scientific Magazine of Le Cordon Bleu University /
  4. Books and publications

The Cuisine of Peru

  • Raúl Vargas
  • PDF (Español (España))
  • PDF
  • PDF (Español (España))
Published
2020-04-17
Issue
No. 1 (2020): Hedypatheia: Scientific Magazine of Le Cordon Bleu University
Section
Books and publications

Copyright (c) 2020 HEDYPATHEIA

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Language
  • Español (España)
  • English
Information
  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians
NOSOTROS
  • Historia
  • Membresías
  • Resolución
  • Estatutos
CARRERAS
  • Administración de Negocios Hoteleros y Turísticos
  • Gastronomía y Gestión Empresarial
  • Nutrición y Técnicas Alimentarias
  • Ingeniería en Industrias Alimentarias
ADMISIÓN
  • Modalidades
  • Reglamento y calendario$
  • Temario para exám$

    Av. Salaverry 3180, Magdalena del Mar
    (511) 617-8300 Anexos: 8376 / 8378
    repositorio@ulcb.edu.pe